TE DOEN

TOURISM

Brussel

Grote Markt, Magritte Museuw, Manneken Pis, Atomium
Ontdek

Waterloo

De immense Butte du Lion op het slagveld van Waterloo.
Ontdek

Hergé Museum

Het Hergé-museum nodigt u uit voor een reis door het leven van de vader van Kuifje en Sneeuw. De avonturen van Kuifje was een van de populairste Europese strips van de 20e eeuw en is in meer dan 70 talen gepubliceerd.
Ontdek

Sport

Met zijn 4.400 hectare is het Zoniënwoud een van de uitzonderlijke natuurgebieden van Europa. Deze uitgestrekte bosrijke omgeving bevindt zich aan de rand van Brussel, meer bepaald ten zuidoosten van Brussel. De ligging aan de rand van een grote stad maakt het een populaire plek om te wandelen, te fietsen of paard te rijden. Vaak beschouwd als “de groene long van de stad.

Wandelingen

In het bos zijn vele wandelingen mogelijk. Routebeschrijvingen zijn beschikbaar in het Tiny House.
Ontdek

Fiets

Ontdek op de fiets een verscheidenheid aan bezienswaardigheden in het Zoniënwoud en omgeving. Op RouteYou vind je een aantal fietsroutes door het Zoniënwoud, gemarkeerd, gedigitaliseerd en te downloaden op je smartphone.
Ontdek

Gastronomie

Op 200 meter lopen van het Tiny House vindt u een veelvoud aan restaurants; Belgische, Franse, Italiaanse en zelfs Indische keuken. Je wordt verwend met eenruime  keuze. Dit zijn onze favorieten

Le Pain Quotidien

De eerste Le Pain Quotidien opende in 1990 in Brussel en is nu ook beschikbaar in New York maar ook op loopafstand het Tiny House. Versgebakken, traditioneel gebakken brood is een traditie geworden voor buren en vrienden op meer dan 260 Le Pain Quotidien-locaties over de hele wereld.
Ontdek

Restaurant la Forêt

Brouwerij. In dit restaurant kan je genieten van heerlijke smaken en culinaire hoogstandjes die de rijkdom van de belgische keuken vormen. Een belgisch menu met pavé-bearnaise en huisgemaakte friet, dumplings met tomatensaus of ham met mosterd (voor grote trek). Woensdag, donderdag gesloten.
Ontdek

L'auberge bretonne

Traditioneel restaurant. L’ Auberge Bretonne is al meer dan een halve eeuw een familierestaurant. De ontvangst is hartelijk in een gerenoveerd decor dat niets van zijn rustieke karakter heeft verloren. Het menu biedt een ruime keuze aan traditionele gerechten uit de franse keuken en de kelder bevat maar liefst 500 wijnen. De desserts zijn niet te overtreffen: de traditionele pannenkoek "franse komedie" of de sabayon bereid aan uw tafel is de omweg waard. Gesloten op maandagavond, dinsdag en woensdag.
Ontdek

Alain Bianchin

Gastronomisch restaurant met 1 Michelinster, Gault & Millau 16,5 / 20. In februari 2015 opende Alain Bianchin zijn restaurant aan de rand van het Zoniënwoud. Vanuit zijn halfopen keuken stuurt de chef gerechten die worden gerealiseerd in function van de dagverse toelevering. Gesloten op zaterdagmiddag, zondag en maandag.
Ontdek

Contacteer ons

Telefoon :

+32 497.59.17.55

E-mail : 

jolytinyhouse@gmail.com

Adres : 

“Clos Joly” Dahlialaan, 40
3090 Overijse

België

Hoe kunt u ons bereiken

| Vanaf de luchthaven – Taxi/Uber (15min rijden) – van 25 tot 40€

| Vanaf het station van Brussel – met de metro en de bus (30min woon-werkverkeer) of Taxi/Uber (25min rijden) – ca. 40€.

©2020 Joly Tiny House. Alle rechten voorbehouden.

Ontwerp door Hungry Nuggets